Het huis, de Tuin
& Omgeving

Het Wilgenhuis is een pas gerenoveerde woning met uitgestrekte tuin. Je maakt tijdens je verblijf gebruik van het volledige huis met drie slaapkamers, een badkamer, een woonkamer en een veranda.

Kamers in
het huis

De gezellige gezinswoning telt negen kamers, inclusief veranda, berging en tussenkamer. Na een dag reizen of fietsen, relax je in het nieuwe bad en kan je gebruik maken van de vernieuwde keuken.

De Keuken

Koken doe je in onze vernieuwde keuken. Maak gebruik van het inductievuur, de oven, de microgolf en de koelkast. Verder zijn potten, pannen aanwezig en voldoende eetgerei om te genieten van een zelfgemaakte maaltijd.

De Badkamer

In de nieuwe badkamer vind je een ligbad, wastafel, spiegel en toilet. Handdoeken zijn steeds ter beschikking, evenals shampoo en douchegel. De badkamer is vlot bereikbaar via de aanliggende kamers.

De Slaapkamers

Er is een slaapkamer op het gelijkvloers en twee op de bovenverdieping. In totaal zijn er twee tweepersoonsbedden, een stapelbed, een tweepersoons zetelbed en een optioneel kinderbedje ter beschikking, inclusief lakens.

De locatie
van bovenaf bekeken

In het midden van landelijk groen, tussen Gent en Brugge, ligt Het Wilgenhuis. Op max. 10 minuutjes met de auto en 20 met de fiets vind je fiets- en wandelroutes, winkels en restaurants.

Onze vakantiewoning is de perfecte uitvalsbasis voor daguitstappen naar Brugge en Gent of wandelen en fietsen in het grootste bos van Oost-Vlaanderen.

 • Grote tuin

  Geniet van de grote tuin voor sport, spel of languit relaxen.

  Close
 • Parkeerplaats

  Aan de achterzijde van het huis kunnen twee tot drie wagens parkeren.

  Close
 • Plaats voor fietsen

  Voor fietsen is plaats achterin onder een afdak.

  Close
 • Het huis

  Het huis telt 9 kamers, inclusief veranda, keuken en badkamer.

  Close